Taxi Vlijmen – 073 333 33 33


Taxi Vlijmen zorgt voor taxi service van en naar Vlijmen, Schiphol Airport, Eindhoven airport, Dusseldorf Airport, Brussel Airport en Maastricht Airport.

U kunt bij ons website uw ritprijs berekenen voordat u uw Vlijmen taxi boekt. Onze taxi en taxibussen staan voor u klaar.

Taxi die mooi op tijd is, concurrerende prijzen, duidelijke scherpe prijzen dus geen verrassing achteraf. Onze chauffeurs zijn gediplomeerd en klantvriendelijk.

Goedkope en betaalbare taxibedrijf om vanuit Vlijmen naar Schiphol of een andere Luchthaven te gaan? Dan bent u bij Taxi Vlijmen aan het juiste adres.

Taxi Vlijmen is een onderneming met ruime jaren ervaring in de taxibranche. Wij nemen kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service zeer serieus.

Onze chauffeurs zijn professioneel, gepast gekleed en beschikken bovendien allemaal over EHBO-vaardigheden. We staan dagelijks, ongeacht het tijdstip, voor u klaar om u naar uw bestemming te vervoeren.

Bekijk hier onze vaste scherpe prijzen naar alle luchthavens. Ook voor groepsvervoer van 5 t/m 8 personen hanteren wij comfortabel taxivervoer tegen scherpe tarieven.

Of u nu zakelijk, privé of in groepsverband vervoer naar Schiphol nodig heeft, wij brengen u graag van Vlijmen en omgeving naar vliegveld Schiphol Amsterdam Airport.

Tegen een vast tarief brengen wij u pal voor de ingang van de vertrekhal. We helpen u met uw bagage en zorgen dat u op tijd aanwezig bent.


Airport Taxi Tarieven

Amsterdam Schiphol Airport € 150
Eindhoven Airport € 75
Brussel Airport € 225
Dusseldorf Airport € 225
Rotterdam the Hague Airport € 150
Weeze Airport € 150
Charleroi Airport € 250
Antwerpen Airport € 150
Groningen Airport € 250
Frankfurt Airport € 400
Koln – Bonn Airport € 275

Betaling

Zodra wij over u en of uw bedrijfsgegevens beschikken dan kunnen wij op rekening rijden.U hebt ook in taxis de mogelijkheid om te pinnen,creditcard of contante betaling te verrichten.

Mastercard, Visa en Amex

Vragen over onze taxirit tarieven? Neem gerust contact op 073 333 33 33 voor meer informatie.